Morgen om 09:00 zijn we weer open
Samsonweg 132, 1521 RM Wormerveer +31 88 22 00 300 hallo@unframed.nl
slogan

Bekijk ons
werk

We hadden de Nachtwacht kunnen schilderen, The Hobbit kunnen schrijven en Für Elise kunnen componeren. Maar onze passie ligt elders. Wij zetten onze denk- en realisatiekracht liever in om onze klanten maatwerk te leveren. Creatief en technisch. Niet per se in een vaste volgorde, maar altijd met dezelfde uitkomst: een buitengewoon resultaat.

De Bezorg Bazen

Help! Albert Heijn zocht bezorgers die wegwijs willen worden met een elektrische bezorgbus. Om deze helden te vinden, hebben we een wervingscampagne ontwikkeld gericht op Bezorg Bazen.

bekijken

Connexxion

Join the future Connexxion! Connexxion verduurzaamt en vroeg Consolid om geheel in stijl toekomstbestendige chauffeurs te werven.

bekijken

King Zorgt.

King zorgt! Voor zijn klanten én voor een gouden toekomst voor zijn eigen medewerkers. En die gouden toekomst was het haakje voor een employer branding concept en een succesvolle wervingscampagne.

bekijken

Red de Hortus Alkmaar

Hortus, de bekendste stadstuin van Alkmaar, leek verloren te gaan. Daar staken we een stokje voor met een impactvolle fundraiser campagne.

bekijken

DecoLegno

DecoLegno is hard gegroeid en wil natuurlijk blijven groeien. Om dit te kunnen bijbenen, moest de webshop op de schop. Daarom ontwikkelden we voor DecoLegno een inspirerende webshop met de juiste uitstraling én een solide, technische basis.

bekijken

Easy Select

Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature klinkt verre van easy. Toch wordt het dat wel met de digitale fastlane Easy Select die we voor ontwikkelden voor GITP.

bekijken

Tilia verhuurplatform

Een eiland groter maken, daar wagen we ons niet aan. Maar het bereik van Van der Linde buiten Texel vergroten, kijk dat doen we dus weer wel.

bekijken

Hollands Kroon sociaaljaarverslag

Van stoffige jaarverslagen een creatieve en interactieve belevenis maken? Het lijkt bijna onmogelijk. Bijna, want wij maakten het voor Hollands Kroon.

bekijken

Redbrick Your Style at Work

Wie in de bouw, transport of logistiek werkt, moet tegen een stootje kunnen. Of je nu een stukadoor, timmerman, chauffeur of veiligheidsschoen bent.

bekijken

Desch Arbeidsmarkt-
communicatie

Een loopbaanpropositie voor Desch die vertelt wat er wordt gemaakt én wordt waargemaakt.

bekijken

Desch Duurzaamheidsconcept

Plastic steeds slimmer en innovatiever recyclen is een kunst op zich. Daarom ontwikkelden we het concept ‘the Art of Recycled Plastic’.

bekijken

ABS Autoherstel Schadeplatform

Autoschade leuk maken? Dat wordt lastig. Maar alles na die botsing, dát maken we wel prettig.

bekijken

Zelf op zoek naar een meesterwerk?