Morgen om 09:00 zijn we weer open
Samsonweg 132, 1521 RM Wormerveer +31 88 22 00 300 hallo@unframed.nl

Tilia Verhuurplatform

Ook bij fietsverhuur ontkom je niet aan de digitalisering. Niet bij de fietsen zelf natuurlijk, maar wel de manier waarop je snel een fiets kunt huren! Voor onze klant van der Linde op Texel gingen we net een versnellinkje hoger. Want met de verhuur-applicatie Tilia, gericht op alles wat maar te maken heeft met verhuur, zetten we een brede digitale strategie neer.

Tilia biedt Van der Linde alle moderne tools die het nodig heeft voor het beheer en verhuur. Eén centraal platform waar al het personeel in werkt, afgestemd op de behoefte van de specifieke gebruiker. Waar de software voorheen werd ingekocht, is het nu een onderdeel geworden van de onderneming. Met Van der Linde aan het stuur en de white label mogelijkheid maakt het platform op termijn bovendien een inkomstenbron in plaats van een kostenpost.

Lukraak platformen aan elkaar koppelen is niet verstandig. Bij doorvragen naar de huidige software oplossing, bleek deze sterk verouderd en nog lokaal op een computer geïnstalleerd te zijn. Tijd voor een andere aanpak! Via een adviestraject en vervolgens het ontwikkelen van een prototype is uiteindelijk gekozen voor het realiseren van een schaalbaar online gebouwd verhuurplatform.

Meer dan fietsverhuur
Het nieuwe platform is gedoopt als “Tilia” en bestaat uit diverse softwareoplossingen. Het centrale management platform geeft Van der Linde ultiem beheer over de beschikbaarheid, de partners waarmee zij samenwerken, de webshops waarop de klant kan boeken en alle tussengelegen handelingen. De klant kan via de webshops zelf gemakkelijk fietsen boeken en het partner- en kassasysteem regelt alle op locatie benodigde handelingen. Het platform is bovendien white label ontwikkeld, waardoor het ook  inzetbaar is voor andere verhuurbedrijven.

Met Tilia zijn we vanuit het businessmodel van onze fietsverhuur met Unframed getransformeerd naar een digitale strategie gericht op een veel bredere markt.
Next work Next work
Easy Select

Zelf op zoek naar een meesterwerk?