Morgen om 09:00 zijn we weer open
Samsonweg 132, 1521 RM Wormerveer +31 88 22 00 300 hallo@unframed.nl

Easy Select platform

Assessments om kandidaten te screenen tijdens een sollicitatietraject bestaan al een tijdje. Logisch, want de kosten van een zogenaamde bad-hire kunnen al snel flink oplopen. Als werkgever wil je dus wel eerst weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Maar dat proces mag niet te veel kosten én het moet snel en slim zijn. Want die ene gouden kandidaat kwijtraken tijdens zo’n proces, dat wil je natuurlijk voorkomen.

Normaal gesproken zijn assessments lange en ingewikkelde trajecten. En om de resultaten te begrijpen, moet je bijna zelf een professor in gedragswetenschappen zijn. Eenvoudiger, toegankelijker en sneller, dat waren de kernwoorden voor het ontwikkelen van dit platform voor onze klant GITP. GITP is al ruim 75 jaar gespecialiseerd in het ontdekken en ontwikkelen van talent in organisaties. En met die kennis ontwikkelden ze een krachtenmodel waarmee wordt ingespeeld op skill-based hiring.

Een volledig digitale fastlane

Met Easy Select koppelen we de kennis van GITP aan de platform kennis van Unframed. Daarmee creëerden we een digitale fastlane om assessments af te nemen bij potentiële kandidaten. Elk bedrijf kan met enkele klikken een account maken, een assessment aanmaken en kandidaten uitnodigen voor deelname. Kandidaten ontvangen een mailtje met een uitnodigingslink om het assessment te starten, en direct na het afronden wordt de online dashboard rapportage beschikbaar voor het bedrijf.

Een digitale dashboardrapportage waar je wijs van wordt

Een ander probleem bij traditionele assessments is de complexe verslaglegging van de resultaten. Daarom ontwikkelden we met Easy Select een platform waarmee de overzichtelijke successcore van EasySelect, het persoonlijk krachtenmodel dat is ontwikkeld door de slimme koppen van GITP en handige checkvragen voor tijdens het vervolggesprek gekoppeld worden aan het profiel van een kandidaat. En voor de uitkomst van het assessment ontwierpen we een overzichtelijke, digitale rapportage. Daarmee kun je,  ook zonder inhoudelijke kennis, goed onderbouwd het sollicitatietraject in!

Een grenzeloos assessment platform

Inmiddels draait Easy Select op volle toeren en is het door de grote vraag al flink doorontwikkeld in functionaliteit. Zo is het mogelijk om het platform om te zetten naar de eigen huisstijl en identiteit van elke organisatie en is het platform in verschillende talen beschikbaar. Daarmee is Easy Select ook de grens naar andere landen overgegaan.

Met Easy Select hebben we een volledig SaaS-waardig platform gerealiseerd dat met het succesprofiel en het krachtenmodel inspeelt op skill-based hiring. Het is doordacht, schaalbaar en laagdrempelig inzetbaar voor een internationale markt.
Next work Next work
DecoLegno

Zelf op zoek naar een meesterwerk?