Morgen om 09:00 zijn we weer open
Samsonweg 132, 1521 RM Wormerveer +31 88 22 00 300 hallo@unframed.nl

Redbrick Your Style at Work

In de bouw, transport en logistiek wordt net zo hard gewerkt als gelachen. Je werkt samen, als één team. Hierbinnen heeft ieder individu zijn eigen gewoontes, humor en smaak. Of het nu om je lunch of kleding gaat: je wilt op je werk jezelf kunnen zijn. Your style at work!

Bouwen aan hét merk voor de bouw

Voor Redbrick creëerden we in 2019 met ‘Your style at work’ het merkthema voor de komende jaren. In 2021 introduceerden we de Unbrickables: vijf vrienden die toevallig ook nog eens collega’s op de bouw zijn. Of andersóm. In 2023 ontwikkelden we een cross-mediale campagne waarin de Unbrickables aan den lijve ondervonden dat wie in de bouw werkt, tegen een stootje moet kunnen. Of je nu een stukadoor, timmerman, chauffeur of veiligheidsschoen bent.

The Original

Safety Sneakers

Unframed werkt al ruim 15 jaar voor Allshoes, importeur en licentiehouder van veiligheidsschoenen.

Als mede-bedenker van het merk Redbrick hebben we de wereld van veiligheidsschoenen voorgoed veranderd met de introductie van deze ‘original safety sneaker’. Een decennium later is Unframed nog steeds nauw betrokken bij iedere stap die dit bijzondere veiligheidsschoenenmerk zet.

Next work Next work
Hollands Kroon sociaaljaarverslag

Zelf op zoek naar een meesterwerk?