Morgen om 09:00 zijn we weer open
Samsonweg 132, 1521 RM Wormerveer +31 88 22 00 300 hallo@unframed.nl

Desch Employer branding

Op zoek naar personeel, welk bedrijf is dat momenteel niet! Desch vroeg ons een arbeidscampagne te ontwikkelen waarmee het zich onderscheidt van andere werkgevers in de regio. Want anders dan die andere bedrijven, biedt Desch haar medewerkers mogelijkheden tot groei. Op zowel werkvlak als privé.

Desch vroeg ons een concept voor een arbeidscampagne te ontwikkelen waarbij die groeimogelijkheden de belangrijkste usp zijn.

Mogelijkheden zoals snel uitzicht op een vaste aanstelling en daarmee kans op een hypotheek voor een huis. Wat natuurlijk met name voor jongere medewerkers aantrekkelijk is. Maar ook groei voor oudere medewerkers om misschien juist een dag minder te gaan werken en tijd te hebben voor die ene hobby of de kleinkinderen. ‘Kom een potje groeien bij Desch’ werd de slogan van de campagne.

De groei die je kunt doormaken bij Desch, maakten we visueel door een groeimeter te maken van potjes waarbij die verschillende groeimomenten worden benoemd. 

Gratis roadmap voor een wervingstrategie die werkt!

Benieuwd hoe een je een goede wervingsstrategie opzet? Dat snappen we! Speciaal daarom hebben we een unieke roadmap voor een succesvolle wervingscampagne voor je klaargezet. Download ‘m gratis en zet ook zelf de eerste stap naar succesvolle werving!

Next work Next work
Redbrick Your Style at Work

Zelf op zoek naar een meesterwerk?