Morgen om 09:00 zijn we weer open
Samsonweg 132, 1521 RM Wormerveer +31 88 22 00 300 hallo@unframed.nl

ABS Autoherstel

ABS autoherstel is als landelijke schadehersteller met liefst 78 vestigingen. ABS focust zich op totaalherstel volgens de strengste richtlijnen van automerken. Alhoewel schadeherstel een traditioneel ingestelde markt is, heeft ABS een sterke focus op innovatie die we in de afgelopen jaren gezamenlijk hebben waargemaakt.

Wat was
de uitdaging?

De vestigingen van ABS werken allemaal met dezelfde kwaliteitsdoelstellingen, maar die hebben ieder een eigen proces én balie. Met name aan de “voorkant” is de methode van dienstverlening telkens anders. Daar komt bij dat de huidige berijder steeds minder tijd heeft en geen zin heeft in “gedoe”. Eén loket met een snelle opvolging is waar de markt naar toe beweegt, aan ons om ABS daarbij te helpen.

ABS Autoherstel.

Eind goed. Al goed.

Wat hebben we gedaan?

Via een adviestraject zijn de achterliggende doelstellingen in kaart gebracht en is uiteindelijk gekozen voor het ontwikkelen van een nieuw gecentraliseerd platform voor het verwerken van de schadeaanmeldingen. Via dit platform kan de berijder eenvoudig zijn schade aanmelden, waarbij alle relevante informatie wordt uitgevraagd en de berijder via een handige foto-applicatie zelf foto’s kan insturen van zijn schade.

Met die data wordt bepaald welke vestiging de schade het best kan repareren. Het verdere communicatie proces wordt gecentraliseerd geregeld, waardoor de vestigingen zich kunnen focussen op waar ze goed in zijn; schade herstellen. Indien de berijder vragen heeft of er niet uitkomt kan de servicedesk op het hoofdkantoor ten alle tijden bijspringen en exact zien waar de berijder was gebleven in het proces.

Kortom, via dit nieuwe digitale platform heeft elke berijder een slimme, eenvoudige én toegankelijke manier om schade te melden en gerepareerd te krijgen!

Schade oplopen is al vervelend genoeg. Nazorg bieden zonder gedoe én vanuit een gestroomlijnd proces, daar wordt iedere rijder blij van.

Unframed heeft ons geholpen om onze strategische peiler gericht op innovatie in te vullen met als resultaat dat we nu een sterkere en duurzame marktpositie hebben, ons merk beter op niveau is en nog beter samenwerken met schadeherstellers, verzekeraars en leasemaatschappijen.
Next work Next work
Desch Duurzaamheidsconcept

Zelf op zoek naar een meesterwerk?