Morgen om 09:00 zijn we weer open
Samsonweg 132, 1521 RM Wormerveer +31 88 22 00 300 hallo@unframed.nl

Campagnes & activatie

Verfrissend en verrassend werk maken, dat is wat we graag doen. Creativiteit is hierbij geen doel op zich, maar een essentieel middel. Uiteindelijk bedenken en maken we alles om een hogere naamsbekendheid, omzetstijging of sollicitatie-boost voor onze klanten te realiseren. Hoe we dit aanpakken, leggen we graag uit.

Een goede campagne begint bij de juiste uitgangspunten

In ons overbevolkte medialandschap vliegen campagnes je om de oren. Zo is ‘Het klusbedrijf voor al uw klussen’ niet echt een gamechanger. Door al die oppervlakkige uitingen ziet ook je doelgroep door de bomen het bos niet meer en is het de kunst om wél die connectie te maken. En dat doe je door je doelgroep en wat iemand drijft écht te zien en daar slim op in te spelen. Met name bij wervingscampagnes zijn inzichten essentieel.

Zo zijn toekomstige werknemers misschien op zoek naar werk, maar zoeken ze vooral naar invulling en ontwikkeling van hun (levens)loopbaan. De bouwmannen een -vrouwen die veiligheidsschoenen dragen vinden stevigheid en comfort belangrijk, maar ze willen er ook een beetje modebewust bijlopen. En het werven van buschauffeurs heeft wat ons betreft pas zin als we het chauffeursvak eerst een upgrade geven en trots bij de huidige collega’s bewerkstelligen.

Het creatief concept als instrument van je boodschap

Zodra we hebben vastgesteld wat je doelgroep écht zoekt, hebben we de basis die we creatief doorvertalen. Het creatief concept functioneert hierbij als kapstok voor al je campagne-communicatie en zorgt voor de benodigde stopkracht waarmee je de aandacht en interesse van je doelgroep realiseert. We koppelen inzichten vanuit deze doelgroep aan wie jij bent als organisatie. Hiermee zorgen we dat je doelgroep verderop in het proces geen mismatch ervaart!

Doorvertaling naar communicatiemiddelen

Met de juiste uitgangspunten, vertaald in een creatief concept heb je de belangrijkste basis voor een goede campagne al in handen. Met de doorvertaling naar middelen helpen we je uiteraard ook. Van print tot digitale uitrol, regionaal of landelijk, vanuit branding of juist een harde sales doelstelling: wij zorgen dat je campagne live gaat en resultaat boekt. Zicht-, hoor-, klik- en voelbaar.

Oplossingen

Zelf op zoek naar een meesterwerk?