Geopend tot 17:00
Samsonweg 132, 1521 RM Wormerveer +31 88 22 00 300 hallo@unframed.nl

Digital development

Vroeger fietste je naar de kruidenier, de slager en de groenteboer. Nu klik je in één keer je herhaalbestelling van de grootgrutter naar je voordeur. Internet, websites en applicaties hebben ons leven al flink veranderd, en zo ook de manier waarop we zaken doen. Papieren processen digitaliseren? Van een sales ondersteunende app of online portal tot aan een schaalbaar data dashboard met real-time updates, de toekomst is nu.

Applicaties, dashboards en API-koppelingen

Wij realiseren slimme digitale oplossingen die inspelen op de hedendaagse innovaties en problematieken. Het geeft ons een kick om opdrachtgevers te kunnen verbluffen en met onverwachte antwoorden te komen op hun digitale vraagstukken. Hierbij zitten we graag al vroeg aan tafel, als partner, om mee te denken over de digitale behoeftes. Een project kan pas echt slagen bij een intensieve open samenwerking waarbij doelstellingen zijn afgestemd.

Hierbij ontwikkelen we agile in slimme sprints en zijn we API-georiënteerd, wat wil zeggen dat we bij het bouwen van een platform applicaties, websites en software van derden slim koppelen met API’s.

“We ontwikkelen onze applicaties ‘headless’, veilig en efficiënt.”

Slim ontwikkelen

Tijdens de projecten werken we volgens een vooropgestelde werkwijze. Met interviews, design sprints en prototypes komen we tot een helder en begrijpelijk plan voor alle betrokkenen. Het hoe, wat, wie, waar en waarom heeft hierbij veel aandacht. Met die informatie kunnen we recht op het doel af, waarbij onze projectmanager gedurende het project de lijnen kort houdt en we het liefst werken met tussentijdse opleveringen op basis van onze agile werkmethodiek. Open en transparant.

Vooronderzoek als verdubbelaar

Bij het ontwikkelen van websites en applicaties ontwerpen we niet zomaar schermen. Het liefst doen we eerst offline (UX-)onderzoek waarbij we gebruikersbehoeften koppelen aan goed uitgedachte oplossingen. Vanuit die blauwdruk kunnen we dan efficiënter ontwerpen en ontwikkelen. Dit scheelt uiteindelijk tijd en geld en het levert direct resultaat op.

Oplossingen
Ook wel Lange Paul genoemd, want nou ja, met 2.10m en nog een beduidend kleinere Paul is het onderscheid dan wel duidelijk. Ideaal voor volleybal toch?

Zelf op zoek naar een meesterwerk?