Morgen om 09:00 zijn we weer open
Samsonweg 132, 1521 RM Wormerveer +31 88 22 00 300 hallo@unframed.nl

Websites

Zeg eens eerlijk, hoe vaak doe jij nog zaken met een bedrijf zonder eerst even op de website gekeken te hebben? Zelfs wanneer de bestelling of aanmelding niet digitaal plaatsvindt, spelen websites een prominente rol in de klantreis van je doelgroep. En doet -ie dat niet, dan is dat juist iets waar nog winst te behalen valt. Wij helpen je met slimme, duidelijke websites die uitstralen waar jij voor staat en inspelen op waar je klant naar zoekt.

Hoi! En welkom op onze website

Herinner je die internetbubbel nog? En besef je ook dat die al zo’n 25 jaar geleden plaatsvond? In die tijd is ons online gedrag behoorlijk veranderd. Daarmee is ook de functie van je website én de integratie in het gehele digitale ecosysteem behoorlijk veranderd. De juiste pagina-indeling en een prettige koop- of afspraakfunctie kunnen je organisatie al snel omzetstijging opleveren. Websites ontwikkelen we niet meer op onderbuikgevoel maar op basis van onderzoek, kennis, inzichten en ervaring.

User experience als basis

Wat komt je bezoeker doen, waar komt hij vandaan en wat gaat hij hierna doen? En wat wíllen we dat hij doet? Een slim uitgedachte website begint bij een goed UX onderzoek. We halen de benodigde informatie op, werken prototypes uit, testen waar nodig en gaan de website daarna pas ontwerpen en ontwikkelen. Dat klinkt als een complex proces, maar het is essentieel om je website goed te laten renderen. In omzet, de benodigde capaciteit van je klantenservice of het werven van kandidaten voor je bedrijf.

Functie én verhaal op niveau

Naast dat de website goed moet werken, zijn we bij Unframed ook zeer sterk gericht op het vertellen van het juiste verhaal. Daarbij moet het DNA van je organisatie voelbaar en de tone of voice goed zijn. Vanuit onze merkontwikkeling achtergrond zijn verhaal en DNA daarom ook een belangrijke factor in de manier waarop we websites bouwen. Welke stukjes van het verhaal vertel je waar en wanneer? Want uiteindelijk gaat het om het totaalplaatje.


Oplossingen

Zelf op zoek naar een meesterwerk?