Geopend tot 17:00
Samsonweg 132, 1521 RM Wormerveer +31 88 22 00 300 hallo@unframed.nl

Branding

Merken ontwikkelen in woord én beeld, dat is wat we bij Unframed al ruim 25 jaar doen. We zagen organisaties die hun merk hebben ingehaald of die beetje bij beetje zijn afgedwaald. Wij zorgen dat de uitstraling van je bedrijf in lijn ligt met wie je bent en waar je voor staat. Zodat je klanten dat ook (weer) weten.

Praatjes vullen wél plaatjes

Bij Unframed werken we vanuit de mentale en visuele identiteit van een merk. Die eerste is in woord en tekst uitgedrukt, en wordt ontwikkeld vanuit onze strategische disciplines. Deze mentale identiteit is de basis voor de visuele identiteit. Kleur-, vorm- en beeldkeuze baseer je namelijk op de uitgangspunten van de mentale identiteit. Zo creëren we evenwicht en logica in alle elementen van een huisstijl.

Het merkconcept

De mentale en visuele identiteit zijn de eerste stap naar een merkconcept. Dat concept bestaat uit een uitwerking van verschillende visuele en tekstuele elementen die samen het merk vertegenwoordigen en de onderbouwing voor het merk vormen.

In deze fase laten we middelen dus nog even voor wat ze zijn en richten we ons op de conceptuele basis van je merk. Zodat je een sterke signatuur hebt die zorgt voor de juiste herkenning en die in lijn is met al je communicatie!

Logo’s, iconen en beeldmerken

Het meest herkenbare onderdeel van een merk is misschien wel dat kleine beeldmerkje dat op elk product staat of boven de ingang van een pand hangt. Het ontwikkelen van een nieuw logo, of alleen al de beslissing om dit te gaan doen, kan erg veel impact hebben. Vaak is het ook het enige zichtbare van een merk en dat maakt het extra belangrijk. Unframed helpt je bij het maken van de juiste keuzes voor een logo dat past bij waar je als organisatie of merk voor staat.

Branding is maar één van onze diensten.

Benieuwd wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Analoog of digitaal, creatief of technisch; bekijk al onze diensten en je weet het!

onze diensten
Oplossingen

Zelf op zoek naar een meesterwerk?