Morgen om 09:00 zijn we weer open
Samsonweg 132, 1521 RM Wormerveer +31 88 22 00 300 hallo@unframed.nl
Terug naar overzicht

Back-end
developer

Ga jij helemaal los op PHP, frameworks en endpoints? Gaan je handen direct jeuken na het lezen van een uitdagend functioneel ontwerp en kun je het bijbehorende prototype direct doorgronden? Is het vinden en verdelgen van bugs in software voor jouw kinderspel en kun je ook nog eens goed het overzicht bewaren? Dan zijn we een match made in heaven!

Wat ga ik doen?

Je voertalen zijn vloeiend PHP en prima NL. Je werkt aan applicaties, datakoppelingen, automatiseringsoplossingen en aan de webportalen voor onze klanten. En je weet met nerf en dartpijlen om te gaan…

De nodige skills?

Je hebt een HBO-papiertje op zak en zeker 5 jaar werkervaring. Je werkt zorgvuldig, bent analytisch, vindt altijd die ellendige bugs en weet ze zelf op te lossen. Zeer goede ervaring met alles uit het lijstje hieronder!

Hoe gaat dat in z'n werk?

Met het team van development collega’s ga je na de morning stand-up aan de slag. Never a dull moment. Maar heb je tijd over? Dan heb je alle vrijheid en ruimte om je eigen ideeën en inzichten uit te voeren.

Keihard programmeren Potje darten tijdens de pauze

Wat ga je doen?

Als PHP developer bij Unframed werk je aan applicaties, datakoppelingen automatiseringsoplossingen en webportalen voor onze klanten. Je spreekt prima Nederlands en vloeiend PHP. Je werkt in een team van ruim 30 collega’s die allemaal, net als jij, een eigen specialiteit hebben. Daarbij heb je alle ruimte en vrijheid om je eigen ideeën en inzichten uit te voeren.

Een rijtje met skills:

Ook handige skills om te hebben:

Wat bieden wij?

Ben jij onze nieuwe collega?

Is deze job jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan nu!

Andere vacatures