Maandag om 09:00 zijn we weer open!
Samsonweg 132, 1521 RM Wormerveer +31 88 22 00 300 hallo@unframed.nl
Terug naar overzicht

Full-stack
developer

Ben jij die duizendpoot die zowel backend als frontend skills in praktijk brengt? Gaan je handen direct jeuken na het lezen van een uitdagend functioneel ontwerp en kun je het bijbehorende prototype direct doorgronden? Bouw je graag headless React en vind je praten met API net zo leuk als met collega’s? Dan wordt het tijd voor een lidmaatschap bij team Unframed!

Wat ga ik doen?

Je werkt aan applicaties, websites, datakoppelingen, automatiseringsoplossingen en webportalen voor onze klanten. Je werkt in een superleuk team van 28 collega’s die allemaal, net als jij, een eigen specialiteit hebben.

De nodige skills?

Je hebt een HBO-papiertje op zak en zeker 3 jaar werkervaring. Je werkt zorgvuldig, bent analytisch en doet niets zonder reden. En heb je een besluit genomen, dan weet je precies te vertellen waarom!

Hoe gaat dat in z'n werk?

Met het team van development collega’s ga je na de morning stand-up aan de slag. Never a dull moment. Maar heb je tijd over? Dan heb je alle vrijheid en ruimte om je eigen ideeën en inzichten uit te voeren.

Keihard programmeren Potje darten tijdens de pauze

Wat ga je doen?

Als Full-stack developer bij Unframed werk je aan applicaties, websites, datakoppelingen automatiseringsoplossingen en webportalen voor onze klanten. Je werkt in een team van ruim 20 collega’s die allemaal, net als jij, een eigen specialiteit hebben. Daarbij heb je alle ruimte en vrijheid om je eigen ideeën en inzichten uit te voeren.

Een rijtje met skills

Ook handige skills om te hebben:

Wat bieden wij?

Ben jij onze nieuwe collega?

Is deze job jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan nu!

Andere vacatures