Geopend tot 17:00
Samsonweg 132, 1521 RM Wormerveer +31 88 22 00 300 hallo@unframed.nl
Terug naar overzicht

Creative
lead (copy skilled)

Unframed wil de creatieve vloer versterken met een Creative Lead, met digitale ervaring en haar of zijn roots aan de copy-zijde van het creatieve spectrum. Unframed is een strategisch, creatief en technisch bureau dat bedrijven en organisaties beter maakt. Door binnenstebuiten, achterstevoren en ondersteboven te denken en oplossingen te bedenken voor problemen die er soms (nog) niet eens zijn. We zoeken een creatief die haar of zijn kennis en kunde straks wil inzetten om zichzelf én Unframed nog beter te maken.

Wat ga ik doen?

Je neemt in creatieve projecten de leiding. Je begeleidt en inspireert collega’s en klanten met verrassende ideeën. Je maakt ieder concept ‘rond’ en kunt het werk presenteren met creatieve rationales waar geen speld tussen te krijgen is.

Wat breng ik mee?

Je hebt als creatieve leider minimaal 5 jaar ervaring in de wereld van B2B en B2C communicatie. Je kunt ideeën bedenken, beoordelen én goed verkopen. Je bent in staat een project van kop tot staart te leiden; creatief, budgettair en binnen de afgesproken planning.

Hoe werk ik?

Je werkt gestructureerd en transparant. Je beoordeelt een concept creatief-inhoudelijk en kunt hierbij gefundeerde en overtuigende keuzes maken. Voor jou betekent leiding geven dat je óók op de skills van anderen durft te vertrouwen.

Creatieve spectrum Digitale ervaring

Wat ga je doen?

Als creative lead ben je, zoals de naam al doet vermoeden, de lead singer van de band. Degene die in creatieve projecten de leiding neemt en voorop gaat in de strijd. Je begeleidt en inspireert het creatieve team en de klant gedurende het hele proces, van briefing tot oplevering of livegang. Je houdt niet van losse eindjes en maakt elk concept ‘rond’. Jouw copy skills zorgen ervoor dat de creatieve rationale achter elk ‘big idea’ helder als glas en tegelijk onbreekbaar is. Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met onze creative director, art directors, copywriters en (UX)designers, maar je kunt ook prima een solo-actie maken. Je zit creatief-strategisch aan tafel bij onze klanten en weet hen keer op keer weer te verrassen met je ideeën. Je kunt deze dan ook met verve presenteren. Binnen Unframed rapporteer je aan onze creative director en je bent bij zijn afwezigheid een waardige vervanger. 

Een rijtje met skills:

Wat bieden wij?

Ben jij onze nieuwe collega?

Is deze job jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan nu!

Andere vacatures