Geopend tot 17:00
Samsonweg 132, 1521 RM Wormerveer +31 88 22 00 300 hallo@unframed.nl
Terug naar overzicht

Graphic
Designer (medior)

Unframed is op zoek naar een Graphic Designer. Een mooimaker in hart en nieren die in offline en print prima van de hoed en de rand weet, maar die zeker ook digitaal denkt, doet en durft. Unframed is een strategisch, creatief en technisch bureau dat bedrijven en organisaties beter maakt. Door binnenstebuiten, achterstevoren en ondersteboven te denken en oplossingen te bedenken voor problemen die er soms (nog) niet eens zijn. We zoeken een creatief die haar of zijn kennis en kunde straks wil inzetten om zichzelf én Unframed nog beter te maken.

Wat ga ik doen?

Je zet je skills in om elke creatieve uiting even oogstrelend als doeltreffend te laten zijn. Je werkt pixel-perfect en secuur en kunt elke fontkeuze, ieder kleurverloop en alle composities die je maakt zonder moeite onderbouwen en verkopen.

Wat breng ik mee?

Je weet van creatieve wanten en hebt minimaal 3 jaar ervaring als designer van off- en online uitingen, idealiter in zowel de wereld van B2B als B2C. Je kunt ideeën bedenken, beoordelen én goed onderbouwen.

Hoe werk ik?

Je werkt gestructureerd en transparant. Je werkt graag in een team maar bent niet afhankelijk van anderen. Je hebt een eigen stijl, maar zit hier niet in vastgeroest. Je durft naar buiten te kijken en te leren van anderen.

Pixel-perfect Oogstrelend & doeltreffend

Wat ga je doen?

Binnen Unramed geef je vorm aan de inhoud. Ben je de frisse plaatjesmaker tussen de praatjesmakers. Je werkt nauw samen met onze andere creatieven: je hebt aan een half woord van onze copywriters genoeg en kunt lezen en schrijven met onze art-directors. Je vertaalt hun schetsmatige ontwerpen (vrijwel) moeiteloos door naar oogstrelende designs waar elke liefhebber van esthetiek onherroepelijk van gaat watertanden. Je werkt conceptuele key visuals uit tot concrete middelen die zich hoog langs de snelweg, iets lager in een bushokje of wijd verspreid op het wereldwijde web bevinden. Waar je op maandag en dinsdag een magazine, brandbook en POS materiaal tot in de puntjes vormgeeft, werk je op donderdag en vrijdag aan dynamische bannersets, webpagina’s en social content. Je bent een gepassioneerde mooimaker die elke keer weer de tofste creaties uit een muis of Wacom pen weet te toveren.

Een rijtje met skills:

Wat bieden wij?

Ook bij jou wil je de schoorsteen laten roken en moeten er witte truffels op de plank. Dan kun je maar beter een baan hebben die ook nog een beetje leuk is. Dus wat mag je van ons verwachten:

Ben jij onze nieuwe collega?

Is deze job jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan nu!

Andere vacatures